För dig med hund

Att vara kattägare betyder inte att du har något emot hundar. Här kan det helt enkelt vara så att du valt att ha både katt och hund. Faktum är att det gamla talesättet att de är som hund och katt, bara är en stor myt. Något som talar för att katter och hundar inte skulle passa att leva tillsammans.

Det går jättebra att ha både katt och hund i ett och samma hem. De trivs oftast mycket bra tillsammans. Ser du sedan till att skämma bort dem båda lika mycket har du två trogna vänner.

Handla smidigt på nätet

För din hund kan du ta en titt på nätet. I det fallet finns något som kallas för Rockybox, som blir en riktigt överraskning för din hund. När det gäller katten finns det också många onlinebutiker som säljer kattleksaker.

Det finns många fördelar att handla saker för katter och hundar online. För det första får du oftast bästa tänkbara pris. För det andra blir allt direkt levererat till din dörr. Sist men inte minst har du också alltid 14 dagars returrätt, vilket betyder att du som inte är nöjd kan returnera och få pengarna tillbaka. Bättre och enklare kan det inte bli