Underhållning

Eftersom att katter är lite som internets inofficiella maskotar så finns det ett stort antal spel att välja bland som innehåller katter. Här får du därför tre stycken speltips som innehåller just katter.

Kitty Cabana – Videoslot

Det första spelet på listan är videoslotten Kitty Cabana från leverantören Microgaming. Kitty Cabana är en femhjulsslot med tre symboler på varje hjul med 25 vinstlinjer. Symbolerna består av bedårande katter samt knekt, dam, kung och ess symboler. Katterna är dock värda mycket mer än dessa traditionella symboler.

Funktioner som gör att Kitty Cabana sticker ut från mängden är att du kan få tre stycken slumpade wilds på varje spin. Utöver detta så kan du självklart även få traditionella wilds vart som helst på hjulen också. Om du får tre scatter-symboler så når du bonusomgången. Du får då välja en av fem dörrar på tre våningar, en våning i taget.

På den första våningen så väljer du bland bonusfunktioner som sticky wilds och annat. På den andra våningen så väljer du multiplikationsbonus och på den tredje våningen väljer du hur många free spins du får. Detta gör att du kan vinna en hel del genom bonusomgången i Kitty Cabana. För att hitta ett onlinecasino att spela Kitty Cabana på eller för att hitta andra roliga videoslots så kan du klicka här.

Catlateral Damage – PC och PS4

Catlateral Damage är ett spel där du spelar som en katt. Spelat är i en förstapersons-vinkel så det är väldigt enkelt att få en känsla av att man är en katt. Spelet går ut på att ha sönder så många av din ägares ägodelar på så kort tid som möjligt.

Det finns ett antal olika nivåer och varje hus genereras på ett slumpmässigt vis varje gång du startar ett nytt spel vilket gör att du kan spela det ett antal gånger utan att det blir tråkigt på grund av en upprepad omgivning. Det finns även fler än 200 foton av riktiga katter gömda i spelet som du hittar och samlar på. Du kan hitta spelet på tjänster som Steam och Playstation Store eller direkt på spelets hemsida.

Neko Atsume – Android och iOS

Neko Atsume är ett mobilspel som går ut på att samla på katter. Allt du behöver göra är att placera ut leksaker och mat åt katter i din trädgård. Därefter är det helt enkelt bara att vänta på att katter ska besöka dig. Det finns även sällsynta katter som kräver specialföremål för att locka till sig. Varje katt som besöker dig sparas i en loggbok som du kan fylla upp genom att locka till dig alla katter som finns i spelet.

Du kan även göra fotoalbum med katterna som besöker dig som du sedan kan spara till din enhet för att använda som bakgrundsbild. Neko Atsume finns tillgängligt i App Store och i Google Play Store och kan spelas på mobiltelefoner och surfplattor som använder Android eller iOS.